Nova jornada formativa del Fòrum de Coneixement Durán-Sindreu. Ens posem al dia amb el Sector Públic.

Què és el Fòrum de coneixement Durán-Sindreu & Sector Públic?

Es tracta d’un punt de trobada on poder compartir reflexions, coneixements i inquietuds sobre les problemàtiques, el marc normatiu i les novetats legislatives més rellevants que afecten al Sector Públic.

De què parlarem en aquesta ocasió?

La prestació de serveis públics per part de les Administracions esdevé una de les formes clàssiques d’activitat administrativa. La varietat de serveis que es presten, la seva diferent naturalesa i les formes i tipologies de prestació són alguns dels aspectes que a la pràctica comporten una major complexitat per als gestors i responsables dels serveis. A més, el tractament fiscal d’aquests serveis també presenta una casuística tan extensa com complexa. En aquesta jornada tractarem aquestes qüestions de la mà de ponents de reconegut prestigi, que ben segur ens ajudaran a reflexionar i a compartir coneixement i experiència en la matèria.

D’altra banda, a ningú se li escapa l’impacte de la revolució tecnològica de la qual estem sent testimonis directes en aquest primer quart del segle XXI. Al Sector Públic també l’afecta aquest avenç imparable de la tecnologia, sent la intel·ligència artificial el seu penúltim exponent. Aquests aspectes, conjuntament amb l’impacte que té tot això en matèria de protecció de dades de caràcter personal, seran objecte de debat a la jornada de la mà de reconeguts especialistes.

En definitiva, a Durán-Sindreu som conscients de la rellevància del Sector Públic i de la complexitat jurídica en què es desenvolupen les diferents polítiques públiques, i és per això que impulsem des del nostre Fòrum de Coneixement accions formatives com la jornada que us presentem.

El programa de la jornada:

9.30-9.45h Presentació i benvinguda
Antoni Durán-Sindreu (Soci director DS Durán-Sindreu)
Gabriel Capilla (Director Dret Administratiu i Sector Públic DS Durán-Sindreu)

9.45-10.15h Reptes en la protecció de dades dels organismes públics: aproximació pràctica envers els avanços tecnològics.
Xavier Uriós Palasí (Director de l’Assessoria Jurídica de l’Agència Catalana de Protecció de Dades)

10.15-10.45h Implicacions en privacitat respecte l’ús de la Intel·ligència Artificial i altres tecnologies innovadores.
Carme Setó Olivé (Directora IP&IT i Protecció de Dades DS Durán-Sindreu)

10.45-11.15h Cafè.

11.15-12.15h IVA i Administraciones Públiques: controvèrsies més rellevants.
Ricardo Álvarez Arroyo (Direcció General de Tributs. Subdirector General d’IVA)
Antonio Durán-Sindreu (Soci director DS Durán-Sindreu)

12.15-13.15h La prestació de serveis públics locals: aspectes d’actualitat.
Tomàs Font (Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona)
Gabriel Capilla (Director Dret Administratiu i Sector Públic DS Durán-Sindreu)

13.15-13.45h Precs i preguntes.
13.45-14.00h Cloenda.

Localització, data i hora

Dia: 29 de novembre.
Hora: 9.30-14.00h
Ubicació: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (carrer Mallorca, 283, Barcelona)
Format de la jornada: presencial.

Cal confirmació d’assistència.

Comparte en:

Inscríbete al evento

Le informamos que sus datos personales serán incorporados en los sistemas de tratamiento de DURAN-SINDREU, ASESORES LEGALES Y TRIBUTARIOS, S.L.P. como Responsable del Tratamiento, con la finalidad de gestionar su inscripción al evento y, en su caso, el envío de comunicaciones comerciales y/o promocionales por medios electrónicos, en base a su consentimiento expreso. Sus datos no serán cedidos a terceros salvo a los colaboradores estrictamente necesarios para cumplir la finalidad descrita. No se realizan transferencias internacionales ni la adopción de decisiones individuales automatizadas, incluida la elaboración de perfiles. En cualquier momento puede ejercer sus derechos de protección de datos enviando una comunicación por escrito a ds@duransindreu.com, REF: “Protección de Datos”. Para más información, puede consultar nuestra Política de Privacidad.