Fòrum de Coneixement Durán-Sindreu & Sector Públic: Actualitat normativa en el Sector Públic

Què és el Fòrum de coneixement Durán-Sindreu & Sector Públic?

Es tracta d’un punt de trobada on poder compartir reflexions, coneixements i inquietuds sobre les problemàtiques, el marc normatiu i les novetats legislatives més rellevants que afecten al Sector Públic.

De què parlarem en aquesta ocasió?

Des de Durán-Sindreu som conscients de la rellevància del Sector Públic i de la complexitat jurídica en què es desenvolupen les diferents polítiques públiques, i és per això que impulsem des del nostre Fòrum de Coneixement accions formatives com la jornada que us presentem.

Són moltes les novetats que últimament estan afectant el Sector Públic i que motiven la organització d’una nova edició del nostre Fòrum de Coneixement Durán-Sindreu & Sector Públic. En aquesta ocasió, hem dividit la jornada en tres blocs. El primer es centrarà en la revisió de qüestions vinculades al compliment normatiu, tals com el Canal de Denúncies i la protecció de l’informant així com les mesures antifrau. El segon bloc el dedicarem a l’anàlisi d’una qüestió laboral d’especial interès: el Pla d’estabilització de l’ocupació temporal a l’Administració Pública. Per acabar, finalitzarem la jornada amb el repàs de les resolucions judicials més recents en matèria tributària i que afecten al Sector Públic.

En totes les ponències comptarem amb la valuosa experiència d’experts destacats en la matèria, a més de la participació de diferents especialistes del nostre equip, que dia a dia treballen amb el Sector Públic.

El programa de la jornada

9.15h – 9.30h Recepció i acreditacions

9.30h – 9.45h Presentació i benvinguda

Gabriel Capilla, Director de l’àrea de Dret Administratiu i Sector Públic de Durán-Sindreu

9.45h – 10:30h Elements del Compliance en el Sector Públic. Mesures antifrau.

  • Concepción Campos Acuña, Doctora en Dret i Directora del Congrés Nacional de Compliance del Sector Públic de la World Compliance Association
  • Sandra Soler, Directora de l’àrea de Compliance de Durán-Sindreu


10.30h – 11:30h El canal de denúncies i protecció de l’informant. Experiències de la implantació del Sistema Intern d’Informació en el Sector Públic local i estatal.


11.30h – 12.00h  PAUSA CAFÈ

12.00h – 12:45h Pla d’estabilització de l’ocupació temporal a l’Administració Pública: Impacte i perspectives laborals


12.45h – 13:45h Jurisprudència tributària recent en relació amb el Sector Públic


13.45h – 14.00h Cloenda

Antonio Durán-Sindreu, Soci Director de Durán-Sindreu

Data, hora i lloc

Dia: 4 de juliol
Hora: 9.30-14.00h
Ubicació: Auditori de la BSM-UPF (C/ Balmes, 123)
Aforament limitat.

Més informació: Núria Rodríguez – ds@duransindreu.com

Amb el suport de la World Compliance Association

Comparte en:

Inscríbete al evento

Le informamos que sus datos personales serán incorporados en los sistemas de tratamiento de DURAN-SINDREU, ASESORES LEGALES Y TRIBUTARIOS, S.L.P. como Responsable del Tratamiento, con la finalidad de gestionar su inscripción al evento y, en su caso, el envío de comunicaciones comerciales y/o promocionales por medios electrónicos, en base a su consentimiento expreso. Sus datos no serán cedidos a terceros salvo a los colaboradores estrictamente necesarios para cumplir la finalidad descrita. No se realizan transferencias internacionales ni la adopción de decisiones individuales automatizadas, incluida la elaboración de perfiles. En cualquier momento puede ejercer sus derechos de protección de datos enviando una comunicación por escrito a ds@duransindreu.com, REF: “Protección de Datos”. Para más información, puede consultar nuestra Política de Privacidad.