La Nova Llei de Contractes del Sector Públic

25/04/2018

La Nova Llei de Contractes del Sector Públic

DURÁN-SINDREU organitza una jornada informativa amb la finalitat d’analitzar algunes de les principals novetats incloses en la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic (que va entrar en vigor el passat 9 de març).

La seva aplicació suposarà un gran repte per totes les entitats integrants del Sector Públic. Entre les novetats que recull la nova norma destaquen l’administrativització del poder adjudicador, la nova regulació de la figura del mitjà propi o la nova configuració de l’antic contracte de gestió de serveis públics, entre moltes altres.

També aprofitarem la jornada per analitzar les implicacions que la nova Llei pot tenir en el sempre complex tractament en IVA de les entitats del Sector Públic.


A qui va dirigit

La jornada està dirigida al personal dels diferents operadors públics els quals, en l'exercici de les seves funcions, han d'enfrontar-se a l’aplicació pràctica de la normativa analitzada (departaments d’intervenció, contractació, secretaris, etc).

L'enfocament de la jornada serà eminentment pràctic, analitzant els possibles efectes sobre l’operativa de les entitats del Sector Públic dels aspectes controvertits objecte d'anàlisi.


Horari

L'Acte tindrà lloc a Barcelona el proper 25 d’abril de 2018, de 10,00 h a 14:00h.


Assistència

L'assistència és gratuïta, però, a causa de l'aforament limitat, preguem que ens confirmin la seva assistència anticipadament per alguna de les següents vies:

Telèfon: 93.602.52.22 (Sra. Miriam Asensio)

Correu electrònic: eventosds@duransindreu.com

Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre de recepció

LUGAR: Hotel Crowne Plaza
FECHA: 25/04/2018
HORARIO: 10:00
DIRECCIÓN: Avinguda Rius i Taulet, 1 - Barcelona

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para recopilar información estadística sobre tus hábitos de navegación y poder así mejorar y personalizar tu experiencia ofreciéndote contenidos de tu interés. Si sigues navegando, consideramos que aceptas su instalación y uso. Puedes obtener más información en la política de cookiesX